Blog

Gelecek Partisinin Ahmet Davutoğlu’nun Katılımı İle Gerçekleşen İftar Davetine Katıldık

Saadet Partisi’nin ve Gelecek Partisi’nin ortak Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hakan Kaya, Gelecek Partisi’nin düzenlediği ve Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen iftara katıldı. 

İftar programında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Denizli milletvekili ve ortak Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sema Silkin Ün ve Denizli il Başkanı Aykut Yıldırım birer konuşma yaptılar. 

Hem Gelecek Partili hem de Saadet Partili yöneticilerin, üyelerin ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşen bu iftar vesilesiyle açıklama yapan Saadet Partisi Pamukkale Belediye Başkan adayı Hakan Kaya, Ramazan ayının birlikteliği en güzel şekilde ortaya çıkaran ictimai bir ay olduğuna vurgu yaparak, nasıl bu iftarda Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’ne gönül veren kişiler olarak bir araya geldi isek tüm Türkiye’de Siyasi görüşü ne olursa olsun, dili, dini, ırkı, mezhebi fark etmeksizin tüm vatandaşlarımızın tekrar bir arada yaşama kültürünü kazanmasını en içten duygularla temennileri ettiklerini söyledi.

İftara katılanlar ile de sohbetler yapan Hakan Kaya, Pamukkale‘nin sorunlarını bildiklerini, adil düzene dayalı milli görüş belediyeciliği ile mevcutta alışılagelen ranta dayalı sistemi devre dışı bırakıp sadece hizmet odaklı çalışmak için ekiplerinin hazır olduğunu söyledi. Diğer taraftan az önce değindiği birliktelik vurgusunu tekrarlayarak ailelerin bir arada olmasını, mahallelerin o eski mahalle kültürüne kavuşmasını ve ilçenin tekrar o eski geleneksel yapısı ile modern dünyayı birleştirerek gerçek bir kent yapısına kavuşturma istediklerini dile getirdi. Çocuklar için, gençler için, çalışanlar için ve emekliler için olmak üzere her kesimden hemşehrilerimiz için yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmak istediklerini, bunun için genç bir aday olarak taşın altına elini koymak istediğini ve Pamukkaleli hemşerilerinden destek istediğini tekrar etti.